Екскурсія до фітнес-клубу D-Fitness учнів 11 школи, Академії успіху Мукачево та школи №7: активно, весело та цікаво! В останні дні травня учні 11-ої школи 3 класу разом з дітьми з Академії успіху Мукачево та школи №7 мали унікальну можливість відвідати фітнес-клуб D-Fitness і насолодитись незабутнім днем спорту та руху. Ця екскурсія стала чудовою можливістю для дітей познайомитись з різними видами тренувань та спортивних активностей, таких як майстер-класи з танцю, кросфіту та боксу. Весела атмосфера в клубі зразу здобула симпатію учнів. Прибувши до D-Fitness, вони були зустрінуті гостинними і професійними інструкторами, готовими поділитися своїми знаннями та навичками з юними спортсменами. Першим пунктом нашого маршруту був майстер-клас з танцю.
Діти вивчали елементи Dance Fitness під керівництвом досвідченого інструктора, який навчив їх грації та ритму. Під музику та що підбадьорює оплески одне одного, учні відчули, наскільки захопливим може бути танцювальне тренування. Після танцювального захоплення наші юні спортсмени перейшли до наступного виду тренування – кросфіту. Тут вони мали можливість спробувати свої сили на перешкодах та виконувати різні фізичні вправи. Інструктори детально пояснили кожну вправу та продемонстрували її правильне виконання.
 
Діти були в захваті від адреналіну та енергії, яка панувала на тренуванні. Кросфіт показав учням, наскільки важливо бути фізично підготовленими та здоровими. Останньою нашою зупинкою був майстер-клас з боксу. Учні були захоплені можливістю вивчити основи цього ексклюзивного виду спорту. Вони навчилися правильному становищу, удару та захисту. Під керівництвом досвідчених тренерів, діти змагалися між собою у парних боях, розвиваючи координацію та силу.
Бокс вимагає не лише фізичної сили, але й витривалості та ментальної концентрації, і наші учні мали можливість це відчути на власному досвіді. Після тренувань у різних секціях клубу, діти висловлювали бажання продовжити займатися спортом. Багато з них виявили інтерес до дитячих секцій з боксу, фітнесу та силових тренувань, що надаються в залі клубу D-Fitness. Завдяки екскурсії, діти отримали можливість зрозуміти, як важливо бути активними та займатися спортом для свого здоров’я та фізичного розвитку.
 
Екскурсія до клубу учнів 11-ої школи 3 класу, Академії успіху Мукачево та школи №7 в клубі D-Fitness була не лише активною та веселою, але й надихнула дітей на заняття спортом та рухом. Вони отримали можливість спробувати різні види тренувань, почути професійні поради від тренерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

This field is required.

This field is required.