Зустріньте Савінську Світлану – нашого чудового інструктора зі Cтретчингу,  DANCE SPORT  KIDS, Гімнастики для дітей, Heels, Пілатес, Step Aerobics!  
 
DANCE SPORT 7-13Р: 
Для юних танцюристів віком від 7 до 13 років ми запрошуємо у різноманітний світ танцю! Професійний інструктор Світлана з Dance Sport допоможе  дітям вдосконалити техніку, гнучкість та координацію рухів. Кожен урок – це можливість поглибити знання про різні стилі та стати справжньою зіркою танцювальної арени.
 
 ГІМНАСТИКА ДЛЯ ДІТЕЙ 3-6 РОКІВ: 
Рухливість, гнучкість та радість руху – ось головні завдання наших груп з гімнастики для малят віком від 3 до 6 років.  Розвиваємо моторику, координацію та осанку ваших малюків, створюючи комфортне та пізнавальне середовище для їхнього розвитку.
 
Для дівчат та жінок, якщо ви завжди мріяли покращити свою пластику, грацію та статуру, то Світлана з радістю допоможе вам у досягненні цієї мети. Вона володіє унікальними методиками тренувань, які зроблять ваше тіло неймовірно гнучким та пластичним. Заняття зі стретчингу, пілатесу зі Світланою – це справжнє життєве диво!
 
Але це ще не все! Світлана також відома своїми захопливими танцювальними тренуваннями та енергійними заняттями Heels, Step Aerobics. Під її керівництвом ви не тільки зробите кроки у світі танцю, а й отримаєте масу позитивних емоцій, розвиток жіночої енергії та сексуальності, потужний заряд бадьорості на весь день!
Не втрачайте можливість зануритися у світ здоров’я та краси разом з найкращою командою тренерів !
 
Обирайте мрії, вдосконалюйте свої можливості та ростіть разом з нами – D-Fіtness, де зірки народжуються!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

This field is required.

This field is required.