D-Fitness 7 років, святкуємо разом!

До 7-го Дня Народження нашого клубу,29 вересня, ми запрошуємо вас приєднатися до нашої великої святкової події! В цей особливий день, ми приготували для  вас подарунками та сюрпризами, неймовірні знижки.

✨ 29 вересня отримайте 7% знижки на всі абонементи D-Fitness, крім разового відвідування.

🎁 При придбанні річного абонемента, отримайте місячний абонемент на 12 занять у подарунок. Це дозволить вам тренуватися з нами ще ефективніше і довше упродовж цього року.

🎉 Візьміть участь у розіграші нашого бару та маєте шанс виграти 1-місячний абонемент, який ви можете  подарувати вашому другу.

📱 Слідкуйте за нашими соціальними мережами, знайдіть розіграш 1-місячного безліміту та беріть участь у ньому.

🍀 Не пропустіть Лотерею на барі при купівлі кави, на вас чекають неймовірні призи: знижки до 25% на абонементи клубу, заняття з йоги, послуги барбершопа, відвідування солярію, місячні абонементи на 8 занять, протеїнові батончики, протеїнові коктейлі та багато інших приємностей.

Дізнайтеся яка у вас вдача? Святкуйте з нами, вигравайте та тренуйтеся разом з D-Fitness. Вже 7 років ми разом, і це тільки початок!

Не забувайте, що знижки не сумуються, але ви завжди можете вибрати ту, яка для вас найвигідніша. Будьте здорові та активні разом з D-Fitness!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

This field is required.

This field is required.